Om Ma Cave

Ma Cave  är franska och betyder "min vinkällare" och det är just vad denna webbplats hjälper dig med. Som registrerad medlem kan du föra register över dina viner som finns i din vinkällare, eller varför inte bara använda det som vindagbok för att skriva upp de goda viner du dricker på middagar, fester eller andra tillställningar så du kommer ihåg vad det där goda vinet hette när du ska handla nästa gång. Sök, sortera och kommentera ditt vinregister för att enkelt hitta dina guldkorn i samlingen och hitta det där vinet som passade så himla bra till just den där maträtten.

Nu behöver man inte ha en vinkällare med 100-tals flaskor för att ha glädje av Ma Cave. Det är också en mötesplats för vinentusiaster där man kan diskutera i forum eller läsa bloggar om vin, eller varför inte börja blogga själv?

Att bli medlem kostar ingenting, så registrera dig idag!

Ma Cave är en oberoende sajt för vinentusiaster byggd av vinentusiaster. Det finns ingen anknytning eller förbindelse till de organisationer som ni finner länkade på macave.se. De finns där för att de fyller en funktion för sajtens innehåll och skapar ett mervärde för användarna av macave.se.

.

Har du upptäckt något problem med webbplatsen. Hör av dig till thecellar@macave.se.

 

Facebook logo
© 2024 Macave.se